The Story

Det är inte ofta numera som jag hinner skriva det jag vill skriva. Det blir liksom inte så mycket tid över mellan barn, hem, sambo, hästar, jobb och allt annat.
Men jag ska försöka tänka på det oftare… det är ju så sjukt kul att gå tillbaka å se vad som hänt en i livet liksom! :)

 

Barnen växer och mår sådär riktigt bra. Glädjer ens mammahjärta! <3
Det är så roligt nu när de knatar omkring, börjar få ur sig lite ord och är mera ”med”, om ni förstår vad jag menar?
Snart börjar dagis också, vad händer då? :)

Vi har iallafall haft en fantastisk vecka på Gotland, den resan vill jag verkligen göra om. Så underbart skönt, bodde bra, gjorde roliga saker och hade det så jäkla trevligt! Vi åkte med Lizelotte, Peter och Elin.
Badade i Blå Lagunen, åkte runt på Fårö, shoppade i Visby(som vi för övrigt bodde 3min ifrån), käkade glass, va på Gotland Ring. Jaa.. vi hade det Wunderbar! :)

Jag har sagt upp mig, tagit ett ”sommargig” och sagt upp mig igen.. Hehe.
Nya spännande saker står för dörren och man måste greppa det som kommer en förbi.
Jag är lite less på att hanka runt och få en massa skit från faktiskt bra saker som man gör. Noll uppskattning! Nej, det är inget för mig… Livet är för kort för att må dåligt i och det har jag ju ändå gjort tillräckligt!
Nu är det nya tag som gäller och jag ser så fram emot det!

Något annat som har kommit in i mitt liv igen är hästar. Får äran att rida två fantastiska Shirehästar ute i Mölnbo.
Rider några gånger i veckan och det har gett mig ett nytt perspektiv och en annan glädje som jag inte känt på länge. Vi rider ju ut hela tiden, galopperar på härliga grusvägar, virrar runt i skogen och pratar skit och skrattar på hästryggen. Så himla fantastiskt!
Sen att jag dessutom har hittat en kanontjej i ägaren –Anna- gör ju bara saken bättre.

Nä, jag är så otroligt glad just nu. Peppad på livet och på allt som kommer emot mig!
Har haft ett fantastiskt 2016 hittills! Hoppas att det fortsätter såhär!

Bilder kommer senare!

Puss & Kram.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *