Hallow éen

copy2

Äntligen lördag kväll och span på ”Så mycket bättre”. Samtidigt har vi tvättstugan. så det är lite spring dock! :/

Igår var vi runt och tände ljus hos Do-Do och farfar <3. Efter det for vi till pappa en snabbis, så de fick se ungarna. Var ju nån månad sen nu, och han har försökt komma förbi flera gånger, men har inte varit hemma… Men nu ordnade det sig! Idag har jag varit och ridit Lucio och det gick jättebra! Vi var ute i skogen i över en timme! Supermys! Sen blev det tacos här hemma mes Jenny, barnen och Jugge och nu lite tv. Veckan som varit har väl varit lite upp å ner. I onsdags var det jättekul! Mamma och jag var iväg och shoppade ny garderob (kläder) till tjejerna och sen på em kom även Lizelotte förbi! Supermysigt! Åt lite god middag och snackade lite. Jugge har dock jobbat natt denna vecka, så den har inte varit så kul om jag uttrycker mig milt. Hehe… Men men. Nu är det helg och Jugge e ledig en vecka! Happy Halloween! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *