Att vara mamma

Tiden bara springer iväg och att hitta tid för att sätta sig vid datorn har liksom inte funnits, ´men tänkte försöka skärpa mig lite. Rätt roligt att kunna gå tillbaka å se vad som varit ju! :)

Idag fyllde tjejerna 9 veckor. 9 veckor sen de kom ut ur min mage och in i mitt liv! Eller nä, våra liv <3
Tiden hittills har mest bestått av att vara hemma, lära känna dom, vänja sig vid att vara föräldrar, blöjbyten, matningar mm. Det är ju rätt mycket att veta å lära sig.
Den där känslan av att vara otillräcklig kommer ju titt som tätt ;) Inte kul då inte! Men vi är ett bra team jag och Jugge måste jag säga. Han finns där när jag inte har orken, jag finns där för han. Och nu har vi våra underbara barn, så vem kan klaga – egentligen!

Som jag nämnde så har vi hittills hållt oss mest hemma pga barnen. Deras immunförsvar är ju inte så bra, så man bör inte fara runt överallt… Men nu har vi börjat tagit lite babysteps och far ut och framförallt börjar vi få rutin på långa promenader – fantastiskt skönt!

Idag har vi varit på BVC och Jondi har gått upp fantastiska 700 gram sen förra gången och väger nu 4210gram. Galet! STOR TJEJ! :)
Å Ninja väger 2710gram så hon går upp rätt häftigt hon med. Nöjd mamma!

Nu i helgen ska vi först till Jenny å Janne i Norrtälje. Umgås, grilla och sitta på deras fantastiska altan! Och på söndag åker vi hem till världens bästa mamma och mormor!! <3

IMG_8856

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *