aj aj

Igår va en dag med smärta verkligen. Eller inte smärta hela tiden, mera obehag!
Mina sammandragningar kom efter varandra hela tiden och jag fick mensliknande smärtor. Kan säga att gå på ICA just då inte är att rekommendera! ;)

Kunde i alla fall somna tillslut, men tro inte att det har slutat för det… hehe. Men men, imorrn ska vi till läkaren, göra tul och allt det där. Börjar liksom hoppas på att få ett förlossningsdatum snart, så jag kan se målet. Även om jag måste erkänna att målet är rätt skrämmande då det liksom tog slut sist….

För att tala om nåt annat!
Nu har jag varit en ”duktig kicka” och gått in på försäkringskassan och ansökt om föräldrapenning några månader till att börja med. Så får vi se hur vi lägger upp allt eftersom. Det är verkligen en hel djungel det där! :) Vi vet ju inte när dom föds, eller om vi måste ligga på neo ett tag, för då är det ju vab som gäller och inte sgi dagar…
Hänger ni med? Nää, precis. Inte vi heller :D

Och för att hoppa ytterligare i saker som görs, så var vi ju som sagt på ICA Maxi igår och då passade vi på att hämta ut en såndär gratis startbox till blivande föräldrar! I just denna från Libero så var det lite blöjor, småflaskor med olja och tvål till bäbisarna, stort paket med våtservetter, bindor mm. Sen fick vi även rabattcheckar på 20 och 50% på icas barnkläder samt cura apoteket! Det tackar vi för :)

Dagens att göra blir vääääldigt lugn då vi inte är så friska här hemma. Men det ena var att fixa föräldrapenningen, det andra är att hitta en bra väska och packa den inför BB! Så sjukt spännande, skrämmande och allt tokigt på samma gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *