Vaaalborg

& jag är min egna val! Haha! :p

Inte mycket gjort idag inte. Vaknade och hade ont, så det blev vila tills vår tvättstugetid började. Passade på att tvätta upp alla nya bäbiskläder i handfatet & tog med ner för att torkas i torktummet precis innan! 

Så nu är det gjort och kläderna ligger vikta och strukna i sin byrå här i vardagsrummet :) så skönt att ännu en grej är klar. Mitt liv börjar bli svårare å svårare å leva med denna mage. Men gör så gott jag kan. Sen har jag ju en fantastisk sambo som hjälper mig med allt!!! 

Å valborg idag som sagt, men ligger här hemma i soffan å har faktiskt skittråkigt! Haha! Men jaa… det är inte så mycket grina över. Får vara glad över att jag inte har så ont iallafall :D
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *