Hjärtekrossande

  
Min lilla pinne vaktar mig dygnet runt. Gnäller å yr å vill ligga nära. Igår började hon bete sig ännu konstigare, så jag undrar om hon kanske ska till å bli skengravid?

Stackars liten… Skulle åka iväg nu nån timme till Jannike för en snabbfika, innan jag ska hämta Jugge. Jag klädde på mig och stängde ytterdörren å när jag står å väntar på hissen hör jag hur hon gråter! Hennes ylande var liksom mer gråt… Så vad gör jag? Går tillbaka å tröstar det lilla livet, samtidigt som jag gråter en skvätt. Lilla gumman, det där gjorde ont i mig. 

Så nu sitter jag i soffan igen med en nöjd, sovandes hund i mitt knä, under en filt. Blir ingen fika för mig, får glatt vänta tills Jugge ska bli hämtad istället. 

Vad gör man inte för sina djur? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *