Kanske dax

…att uppdatera er lite? :)

Tiden verkligen springer iväg, även fast jag tycker den går långsamt. Hur fasiken går det ihop?
Såg att det var en månad sen jag skrev, vilket betyder att jag har hunnit vara hos ultraljudsläkaren + speccen två gånger samt barnmorskan.
Glädjande nog så följer lilltjejen sin kurva, vilket de verkligen inte trodde! Hon väger strax över kilot idag, inte stor direkt, men hon växer i alla fall. Storesyrran verkar dock äta för två, hon väger strax över 1700gram.

När jag var hos Jannike sist ( nån vecka sen ) så frågade hon om jag hade handlat nåt och då slog det mig att jag har ju inte gjort det. Så vi pratade om vad man kan behöva för ”bra å ha saker” när man kommer hem från BB och det inspirerade mig, så nu har jag faktiskt vågat handla lite.
Ni vet lite såna där småsaker som badlakan, nån napp, nappflaska, nagelsax osv.
Mamma är ju så jäkla snäll, så hon bidrar med allt det där och det kan man ju verkligen inte tacka nej till nu när man är heltidssjukskriven och fattig….

Det som är kvar som jag tänkte hinna fixa är badbalja, eller såndär grej ni vet man har i badkaret?
Termometer är inköpt, likaså så har vi ju skötbordet kvar sen förra gången.
Vi har även köpt en ny fåtölj till vardagsrummet nu, som jag tror kommer underlätta en hel del vid matning då vår soffa är väldigt djup å svår att bara sätta sig i. Man halvligger gärna i den :D
Fåtöljen kommer dock inte förens bebisarna är här, men det gör inget!
Vad är mer kvar?
Jo, det självklara faktiskt. Vagn och babyskydd.
Sen kanske en babysitter, men även ett andningslarm tänkte vi ordna.
Huvva va grejer det går åt och det måste ju även vara en del dubbelt av allt. :P

För övrigt kan jag berätta att jag mår rätt kasst. Har fruktansvärda smärtor i fogar och även ischias. Svårt att röra mig öht… Emellanåt känns det som någon sätter in spikar på olika ställen… och jag har även ett stort tryck neråt ïbland. Blä för det.
Hurra för att jag e gravid! :)
Nu e dt ju max 6 veckor kvar. Jag börjar bli väldigt nervös och orolig tyvärr, men försöker hålla gott mod.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan lite och invänta på att få väcka Jugge om en timme eller två :)

En reaktion på “Kanske dax

  1. Är inne och läser ibland och blev så himla glad nu när jag såg att allt var bra med småtjejerna! Ta hand om dig!
    /Josefina (från Stångberga)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *