Bra helg

Helgen har verkligen varit skön. Jugge har varit ledig och jag har faktiskt inte känt mig stressad. Tack sjukskrivning!

I lördags så åkte vi å kastade lite skräp på tippen och sen vidare upp till mor min där vi fick sån fantastisk middag! Jag hade kunnat suttit och ätit hela dagen! Hahaha! Supersmarrigt! Så det gjorde inget att jag fick med mig några matlådor hem ;) Tack mams! <3
Vi passade även på att gå igenom våra bebissaker som har stått hos henne i 3 år nu…. Det var hon som var snäll å rafsade ihop allt innan vi åkte hem från sjukhuset när vi förlorade do-do. Så vi slapp se allt…
Men nu är det lite nya tag, dock var det med blandade känslor som vi gick igenom allt. Vi har det mesta, men behöver kanske några saker i mindre strl. Så vi tog med oss lådorna hem och jag ska  väl sortera in allt i byrån någon dag. Ingen stress…

Igår (tänkte skriva idag, då det känns som söndag idag) så var vi ute och kollade bil, på Dormy och köpte byxor till Jugge och lite annat. Tog det riktigt lugnt och skönt. Så himla härligt!
Idag tog vi en biltur runt lite överallt och vi var även på Heron och där kikade jag på bla nya iPhone 6 +, å jag tror nog jag ska ”våga” prova den senare. Min nuvarande lur har liksom gjort sitt kan jag säga.. Hehe…

Resten av veckan är rätt planerad, även om den inte är överhopad. Dock vill jag inte ha för mycket att göra, då jag måste vila. Så nån sak om dagen är rimligt :P
Imorrn är det ultraljud igen, på onsdag ska jag se om mor min vill komma ner, på torsdag ska jag luncha med en kompis + tvättstugan och på fredag fyller Jugge år!
Då ska vi bla till Friends för att se mello! Hoppas det blir roligt!

När det gäller bebisarna kan jag uppdatera er med att de har sparkats som galningar i magen sen igår mitt på dagen. De slutar liksom inte, stora buffingar som verkligen syns och känns! Rätt coolt ändå, men man blir lite ”trött i magen” efter en stund… :)
Som tur är har det varit lite lugnare idag!

Nu har Jugge åkt och jobbat natt och jag tänkte se klart filmen vi har påbörjat!
Ha en fin tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *