Fredag

Idag är det ingen bra dag som gravid. Har ont lite överallt och jag verkligen känner hur magen växer. Nu önskar jag bara att jag fick börja känna dom små sparka även på utsidan, även om jag själv känner hur vilda dom är så vore det roliga om Jugge också kunde känna :) Det måste ju vara en av de bästa sakerna med att vara gravid. Att känna sparkarna.
Kommer ihåg att det var nåt jag verkligen saknade efter do-do.– kom ihåg hur jag kunde stå där i köket och låta handen dra över magen, men det fanns ingen bebis där inne… :(
Usch, va hemskt. Blä. Vi glömmer det.

Jobbveckan har varit helt ok, men ser fram emot i morrn då det är middag med brudarna som gäller :D
Hoppas på en massa skitsnack å mycket skratt!
Tjohoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *