Mitt i veckan?

Nä, inte än. Men snart.
Dagarna verkligen susar förbi och snart är det väl jul också? :)
Helgen var mycket trevlig!

I lördags så började jag morgonen med att åka ut till Lorden vid 9 och klippte hela honom.
Malin och Ida mötte upp där och när jag var klar så monterade vi på släpet på bilen och sen for vi till Vagnhärad för att hämta det sista av Malins grejer och körde hem det till henne.
Kompis var överlycklig att få vara med, hon sprang som en tok både i stallet och i bilen ;)

När vi var klara med det så åkte jag å Jugge ut till Bålsta och umgicks med min kära mor som dessutom hade bakat de godaste bullarna OCH PALT! :D
Hahaha, vilken lycka! Och jäklar va gott det var :D
Fick även med mig ett gäng hem, så här ska det moffas! Vi var kvar där till 19-20 rycket och sen for vi hem och såg Big Brother.

Söndagen började lite lugnare. Jugge åkte och golfade och Malin hörde av sig, så vi styrde kosan mot Taxinge Slott och lite fika. Alltså, ska ni bara välja en sak på deras kakbord så ta ”smörrosen”. Herrejesus va gott! Den liksom smälter i munnen.
Efter detta så gick vi en liten sväng å kikade in i en av deras butiker där nere. Mycket fint har dom, men mycket dyrt också!
Sen åkte vi hemåt i ösregnet, jag gick ut med Kompis och Malin handlade lite kyckling så åt vi senare lunch och glodde på filmen ”Boktjuven”, som inte alls var bra :P
Haha! Därefter åkte Malin hemåt och jag å Kompis mös ner i soffan och gosade tills Jugge kom hem. Då åkte vi å handlade lite och sen hem och gör det man alltid gör, lagar mat, plockar undan, diskar etc.
Hehe, familjelivet när det är som bäst! J

Men ny vecka, nya tag. Är ledig på fredag + måndag faktiskt och det ska bli skönt. Och utöver det så jobbar jag 9-18 resterande dagar veckan efter, ska bli intressant med lite senare tider… J
Nähepp. Nu kör vi! Snart är det mitt i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *