OK…

Nu ska sanningen fram. Jag pallar fan inte längre.
Ett misslyckat projekt i den bemärkelsen att det inte blir av, gjorde mig mer besviken än jag först trodde det skulle göra.

Jag hatar mig själv just nu, hatar den jag blir dag för dag. Jag är helt ur balans och det blir värre å värre känns det som.
Jag har ingen kontroll. Jag tröstar mig på fel sätt. Jag får ”down” perioder som går ut på att jag blir sittandes hemma, stirrandes… Gör ingenting. Gråter.
Kul va?

Jag måste göra en jävla förändring och hade så hårt hoppats på detta! Men varför trodde jag ens det fanns en chans för mig? Känns som jag är dömd att misslyckas i mitt liv…
Nä. Detta är inte nån jävla ”happy blog” med outfits, fina drinkar i handen och prat om hur jävla underbart livet är.
Det här är mitt liv och det är brutalt hårt, orättvist och inte alls klyschigt ;)

Men jag har fasiken bestämt mig. Jag ska ändra mig. Jag måste ändra mig. Ska ta tag i det här och göra det fucking best I can do.

Sen hoppas jag att det kommer en liten bebis så småningom….

Wish me luck.

// Happyface.

2 reaktion på “OK…

  1. Jag önskar dej all lycka fina Jinnie, det är du värd! Tänkte ta en tur ut till dej o Lorden i helgen, om det är okej? Skicka gärna ett sms om när du åker dit! Kram

  2. Jag vet att jag just nu är 50 mil bort men jag stöttar dig till 100%! Och kan jag göra nåt så säg till. En dag kommer både du å jag gå där med barnvagnar, vi har olika hinder framför oss för att ta oss dit – men vi fixar det tillsammans! Eller hur!

    Skickar över så mycket styrka å energi jag kan härifrån, för energi har jag en helt bunt av just nu! Massa kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *