Lillördag?

Njae, inte för mig ;)
Sitter här med jordens huvudvärk och det känns som att feber kommer och går. Blä för det!

Just nu är jag egentligen helt tom i huvudet. Det händer inte så mycket i mitt liv atm. Haha! Var hos frissan igår och klippte egentligen bara topparna. Gillar håret som det är nu, men satte även i ny färg. Asnice! Blev en mörkare nyans med en touch av rött. Me like!
För övrigt hänger jag i stallet om kvällarna, jobbar på dagarna. Brukar hinna hem precis till Idol. Har ni sett det?
Jag personligen är lite less på att man får se mera av folk som gör bort sig/inte kan sjunga än tvärtom. Och det är ju DET jag vill se!
Ska bli kul nu när uttagningarna börjar. Då får man ju se mer av folket som är där av rätt anledning. Skojigt! :)
Nåt annat jag följer är Big Brother, måste ju se om det är bra i år eller inte.. Hehe. Hemska program egentligen… Precis som Paradise Hotel. :)

Nåväl, ni ser hur min agenda ser ut va? Ytterst rolig! Men men… i helgen så ska vi i alla fall hjälpa Malin och flytta, åka förbi Jannike och gratta Alexander på hans 18års dag och på söndag har vi den roliga tvättstugan.
Ni ser – livet leker! :D

20130607-183744.jpg

En reaktion på “Lillördag?

  1. Åh jag har missat så mycket av Idol och har inte sett BB en enda gång. Men som du säger om idol så får man se mer av dom som kan sjunga, ska se om jag kommer fortsätta ha mina favoriter :)

    Miss u darling! Krya på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *