Helg – igen!

Veckorna susar iväg och denna vecka har inneburit en jäkla massa stress och oväntade händelser på gott & ont!
Har inte varit hemma före 21 en enda kväll, så jag längtar till lördag kväll – eller SÖNDAG (!!!) då jag ska låsa in mig själv i lägenheten och bara se på härliga serier och mysa runt.
Mamsen kommer även och hälsar på och det ska bli kul! :)

På lördag morgon/fm ska jag iväg på ett litet äventyr jag hoppas kunna dela med mig mer av i framtiden. Men än så länge måste jag tiga som muren.. Hehe.
Men det ska bli roligt och jag hoppas det ger mig en ännu större chans här i livet!

Har fått börja sätta igång Lorden igen och det är superhärligt. Dagarna i stallet blir liksom lite mysigare då när man får umgås med sin vän från ryggen och se världen <3

I förrgår var jag hos Jannike och fick nya Nails igen! Denna gång blev det i gulglitter med inslag av orange´t på ringfingret. Mycket stiligt, hon kan hon den där Jannike ;) Är stolt kusin helt klart!

Har även fått goda nyheter från bästisen Ammi! Är så jäkla glad och stolt över henne som har nu fått en chans att gå en fantastisk utbildning nere i Grebbestad och hon lämnar oss för ett år! Ett år!!!
Jag är så glad för din skull Ammi, och det kunde inte komma mer lägligt va? :)
Det är din stund nu, så njut och embrace it! KRAM!!

Nu ska jag morska upp mig själv och ta tag i dagens ”to do” lista som innebär bilköp, ridning, handla, lägga fram kläder inför morgondagen samt köra en lite ”sparetreatment” på mig själv! Tjohoo!

Adiööö!

En reaktion på “Helg – igen!

  1. Det är verkligen min tur nu! Helt galet men ibland måste man vara det :) Tack bästaste du!! Och jag hoppas att lördagen går som du vill! Det är vår tid nu :) Kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *