Bysta gård i mitt hjärta

Hey!

Wazz up? Har ni semester än? Jag har typ fyra veckor kvar innan jag tar två veckors ledigt!
Men snart blir det lite lugnare här på jobbet, med folk som går på semester och då blir det också mindre antal bilar in! Skönt :)
Annars har det hittills varit full fart med hästen när det gäller tävlingar och träningar, men nu får vi en ofrivillig lång vila dessvärre.

Dessutom har Mona mer eller mindre slutat som medryttare, vilket såklart är jättetråkigt då både jag å Lorden gillade henne :) Får hoppas hon kommer ut å hälsar på sen när foten är hel igen innan hon flyttar till Spanien!

I helgen nu så var jag först i väg på lördagen i blåsten på Runsten och hjälpte Jessica lite med hästarna och sen på söndagen var jag å Jannike iväg till Hedlandet och sen Taxinge och tog en fika, mycket trevligt! Det är ju inte ofta man gör nåt sånt känns det som… Alltid stress å jäkt! Kvällen avslutades hemma med sambo och hund, så härligt! :)

I helgen som kommer är dt ju midsommar och vi är faktiskt bortbjudna! :) Vi ska åka över till Malin & Erik och fira detta ihop med några stycken, ska bli jättekul! :) Å på lördagen åker vi bort till Jannike där vi först ska fixa mina naglar och sen ska vi grilla! Mumsigt och lyxigt måste jag säga!

För övrigt så måste jag ju berätta att vi var och kikade på Bysta Gård! :D
För er som inte vet det så var Bysta den första ridskolan jag gick på och där fick jag grunden för hela min hästkunskap. Har många härliga minnen därifrån och Bysta har länge varit en drömgård jag velat köpa.

Nu är den dock till salu! Så ni förstår kanske min förtvivlan då det är några år ”för tidigt”…. *suck*
Nåväl. Det som var väldigt roligt var att ett hjärta som jag hängde upp på min skötarhästs box – satt kvar!!!! Hur otroligt är inte det.
Nu snackar vi att detta hände ju alltså slutet av 80 början av 90 talet!
Hahaha! Det var nästan så en tår trillade ner…
Bysta kräver idag en omfattande renovering helt klart, men det är en härlig gård som har potential om man har pengarna.
Jag önskade verkligen jag hade det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *