Vad gillar ni bilden?

Ja, överst här på bloggen!?! :)
Det är Kompis och hennes dobermannvän ute på Hundarnas Ö. Jugge tog ett gäng bilder och fick ett helt gäng i rad där man kunde se ruta, för ruta hur fruktansvärt lika de var. Samma min, uttryck, benställning osv. Roligt! :)
Gillade bilden här ovan, fick mig att le!

Idag är en ny dag som är en dag som är ny. Hur mår ni?
Har ni några roliga planer för Valborgskvällen? Vi har absolut inget alls att göra, man blir ju heller aldrig bjuden någonstans längre så det kan vi inte heller skylla på ;)
Så när jag slutar åker jag bums ut till Sjöbacka och umgås med djuren. Behöver iofs få lite lantluft i lungorna och andas ut. Veckan har bara varit 3 dagar, men jäääklar va mycket och stressigt det har varit. Bläk. Helt slut!
Imorrn har jag träning med hästen och på fredag åker jag upp till mamsen! :) Ska bli skönt å få träffas och umgås lite igen. Nu var det sådär längesen igen… suck!

Hoppas ni får en trevlig valborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *