Soool!!

Åh va härligt det har varit ett par dagar. Tänk om hela livet kunde vara såhär?
Träffa folk som man gillar, umgås, rida, njuta av solen… aah, ni vet. Må bra!
Det fattas bara en sak här i livet, sen så :)

Vilken underbart väder vi har haft. Helt galet skönt att kunna springa omkring i t-shirt och lapa lite sol. Kroppen är såklart chockad, man svettas ju som ett djur när man rider ett pass, men ändå! Supernice!
Som igår, duschade Lorden efter ett dressyrpass och gick sen ut och betade honom i ca 30 minuter, då var han torr igen! :)
NICE!

Denna vecka jobbar jag ju tre dagar eftersom jag hade semester igår, sen ledig två dagar och sen jobbar jag 3. Wiii! Så skönt med lite minisemester och kunna återhämta sig.

 Nåväl… Igår var jag och grattade Malin och vi satt ute på deras veranda. Då kom det krypande. Den stora längtan efter sitt egna hus, veranda och friheten för hunden. Hur ska jag kunna klara mig i flera år? Kompis kommer ju vara gammal och grå när det är dags…
Får hoppas vi vinner pengar så vi kan komma igång fortare helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *