Long time, no see…

Sorry för dålig uppdatering, men det har hänt så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns också så tråkigt att detta ska vara en deppig blogg hela tiden. Men antar att mitt liv ser ut så.
Nu tänkte jag dock berätta både tråkiga och glada nyheter.
En stor tråkig nyhet är att vi har fått missfall, vilket såklart har gjort mig skitdeppig och helt ofokuserad på allt. Nu vet jag inte vad jag ska göra eller ta vägen… :(

En annan nyhet är att vi just flyttat och bor numera i lägenhet, som faktiskt är större! Haha! Kompis har väl inte tagit flytten så bra, men för övrigt så tror jag vi kommer att komma in i det snart. Stor skillnad på det mesta dock…

Min farfar har dött :( 
Gunnar… han kommer vara saknad! Vi var på begravning i torsdags och det var ett hårt farväl. Jag kämpade som fan, men på begravningskaffet så rann min bägare över och jag var tvungen att springa ut för att ta luft. Det blev lite mycket där ett tag.
Så ja, denna helg var tuff. Både med begravning och flytt. Men nu är det gjort!  Livet går ju vidare vare sig man vill det eller inte!

En rolig nyhet är ju iallafall att jag fick brev hem idag som berättade att min sadel från Childeric nu är på ingång från Frankrike!! Så har jag en riktig tur, så sitter jag i den i helgen :D
Hoppas, hoppas!!

Nehepp, dags att göra dagen. Vi höres snart igen! :)

2 reaktion på “Long time, no see…

  1. Jag har inte varit in här på ett tag och såg just detta..

    Jag är så ledsen för er skull och ni finns i mina tankar <3

    Många kramar till er båda.

  2. Gör mej ont att höra att du fått missfall. Även om allt blir kaos som det är med Elin är det värt det. Tänker inte säga att det bara är att försöka igen för det är det inte. Ni finns i mina tankar. Må så gott det går.

    Bamse kram från Sussi och Tarzan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *