Välkommen fredag!

Oj, så efterlängtad! Varför kan inte helgen bestå av 3 dagar istället för 2? Man skulle hinna vila ut då ju :D

Hur har er vecka varit annars? Min har varit lite upp å ner. Min farfar är väldigt dålig och det känns inte som det finns något mer att göra, utan bara vänta… :( Farfar är en bra karl. Kommer sakna honom massor den dagen han försvinner…

På jobbet har det också varit upp å ner. Mycket att göra, lite att göra. Nya saker att ta tag i osv. Men det knallar ju på framåt iallafall och det får jag väl tacka för. 
Jugge och jag passar på att ha lite myskvällar efter jag kommer hem från stall och jobb. Vi äter lite mat, kryper upp i soffan och pratar om dagen och sen ser vi nåt avsnitt av någon serie. I just love dessa kvällar! :)
Lite kvalitetstid med sambon är aldrig fel!

Ikväll blir det mer kvalitetstid med pållen! :D Vi ska rida ett dressyrpass inför morgondagens träning för Per Sandgaard. Sen blir det lite ompyssling och mys… :)
From nästa helg blir det storplock hemma. Dags att packa ner nästan 6 år i huset. Många minnen, många saker som gått åt helvete där, så det ska bli ett sant nöje att lämna det bakom oss. Att inte behöva uppleva förlusten av Do-Do om och om igen…
Nåväl. From nästa helg ska vi som sagt börja packa ner allt, så vi kommer ha att göra! :D Nån som har tid fredag 28 februari så är ni varmt välkomna hem till oss! ;)

En reaktion på “Välkommen fredag!

  1. En omtumlande vecka! Knäoperation, smärta och kryckor….Usch och fy, vad jag saknar att ha två friska ben! Nu väntar 12 veckors rehab – blä.
    Är ju i jobbsökarbranschen igen och har ev.nåt spännande på G… men kommer man inhaltande på kryckor till intervjun så blir man väl bortsållad ganska fort?
    Vad spännande med er flytt – var ska ni nu ta vägen?
    Kram, ta hand om varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *