Den nakna sanningen

Idag är en såndär dag då mitt huvud är tungt. Tungt och fyllt av tankar, sorg och saknad.

Jag undrar varför vissa dagar är så och andra inte? Men jag måste erkänna att det är skönt de dagar jag slipper känna såhär.
Allt blir jobbigt. Allt blir tungjobbat. Jag vill bara åka hem och dra ett täcke över huvudet och inte stiga upp något mer.
Jag önskar att jag hade någon jag kunde prata med om detta. Nån som varit med om samma sak. Få höra deras berättelser om hur de har klarat sig hittills. Dock känner jag mig lite annorlunda, de flesta personer man läser om är väldigt snabba med att försöka igen och få ett nytt barn. Det gjorde inte vi. Jag kunde inte… det var för övermäktigt, för stor sorg. Känslan av den stora paniken att inte veta…

Jag vet, jag bara babblar på om allt och inget och ni förstår kanske inte ens hälften av vad jag skriver här och nu…
Jag är bara tom. Tom, kall och känner mig ensam och oduglig. Eller ska jag säga okapabel?
*suck*
Är det någon annan än jag som varit vid askgravlunden och tänt ett ljus för vårat barn?
Nope.
Men det är väl så det blir när ingen känner honom. Det är ju egentligen bara jag som gjorde det. På ett sätt.
Det var bara jag som fick känna, leva och älska på detta sätt. Är tacksam för den stunden, men den här långa stunden efter med så mycket tårar… jag vet inte om det var värt det?
Är det dt?
Ja, det är klart som fan det är det. Det är unikt, en stor gåva att få vara gravid. Tänk om fler kunde tänka så. Tänk om man kunde tänka så innan man själv vill ha barn?
Jag vet hur jag tänkte och såg på det hela… Suck!

Har en stor klump i magen idag… Tårarna bränner bakom ögonlocken, huvudvärken är ett faktum och jag är trött. In i själen trött.
Men det är såna här stunder jag måste lära mig att rycka upp mig ifrån, inte låta det ta ner mig.
Jag måste kämpa, jag måste bli starkare, jag måste förstå och våga.
Jag måste vinna.

5 reaktion på “Den nakna sanningen

  1. Vem har sagt att livet är lätt att leva,en del människor går igenom livet med ett leende, och andra som du själv får ett rent helvete.Men du har en underbar pojkvän fina vänner, dina djur och mig jag din mamma som älskar dig finns där för dig så försök att finna ny luft börja om,vi finns här för dig fast vi alla vet att vi aldrig kommer att kunna fylla ett tomrum hos dig . Men vi finns här för dig du mitt hjärta mitt liv .❤

  2. Jag har just gråtit flera tårar över Do-do och jag känner er inte ens. Så hjärtskärande att läsa detta och er historia. Hoppas framtiden blir ljusare och att Do-do kan få leva vidare i minnen och att du kan komma vidare med sorgen och kanske, någon gång, i framtiden kan se lyckan i ett till barn. <3

    Jag är dotter till en av läkarna som (jag hoppas) hjälpte er genom detta, och hittade hit när jag googlade hans namn. Bara så du inte tror att något skumt har hänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *