Snart Jul

Och 2 månader kvar tills vi ska flytta från vårat hus som har varit vårat i 5 år. Satan va tiden springer iväg. Men vet ni? Jag ser fram emot det här som sjutton. Få en nystart med nytt boende och nya tankar och idéer. Spännande!
Just nu har vi inte hittat något boende men vi letar för fullt och känns som att vi kommer hitta något inom loppet av några månader. Sen om vi hinner INNAN vi lämnar våran nuvarande bostad, det återstår att se… hehe.

Vad har ni för planer i jul då? Jag vet bara att jag ska umgås med mamma min på julafton. Jugge ska jobba och sen ska hästen rastas. Thats it! :) Så i år blir det inget ”julig jul” utan mera spartanskt och spontan. Men jag ska ta revansch. Hoppas att redan nästa jul blir top notch! För jag har bestämt mig för en sak. År 2014 ska bli MITT år. Jag sa så en gång förut och jäklar vilket flyt jag hade det året. Tjohoo!
IF YOU WISH IT HARD ENOUGH, YOU PROBABLY MAKE IT HAPPEN!
Citat Jinnie.
;)
Så, vad ska man då ändra på för att det ska bli bättre? Ja, jag kan ju inte påverka hur min kropp reagerar fysiskt på saker som händer, men psykiskt! Jag ska ta tag i mig själv, bli mer fokuserad. Se till att få det jag vill ha och ta hand om mig själv. Jag ska även ta tag i mina vänner (de få jag har kvar) och faktiskt umgås lite. Jag saknar det där. Jag saknar ”billivet” emellanåt. Det spontana, roliga. Bra musik, sena kvällar, snabba bilar, redbull och en massa skratt och galna upptåg.
DET vill jag uppleva igen.
Så då ska jag se till att det blir så också.

Har du några mål å tankar för nästa år?

En reaktion på “Snart Jul

  1. Hög musik, sena kvällar, redbull, skratt och galna upptåg! Vi gört! Filma oss när vi letar redbull på en bensinmack kanske? :P 2014 måste fan bli magiskt, annars vet jag inte vart jag hamnar. Love you! Puss å gull <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *