Otroligt personlig

Dagarma bara springer iväg och jag kommer på mig själv flera gånger med att tänka ”det här måste upp på bloggen”. Men så gör det inte det, å sen så är det för gammalt att läggas upp tycker jag… Haha!
Jag har iallafall fall varit med kusin vitamin – Jannike ner till Ullared i helgen. Det var en sjuk resa. Men väldigt rolig! Vi har skrattat så vi har gråtit flera gånger, vi har gråtit, pratat om allt och ingenting. Ätit SJUKT ÄCKLIG mat och sjukt god mat. Vi har båda blivit akut allergiska, sovit på en hård säng, glömt saker, shoppat saker och haft troligtvis mitt livs tråkigaste och mest irriterande bilresa hemåt.
Bra sammanfattat va? :)
Men jag ångrar ingenting. Jag har haft stenkul! TACK JANNIKE! <3

Annars då?
Ja, jag ska vara helt allvarlig och ärlig nu. Jag tänker massor på barn. Jag är så otroligt avundsjuk på alla som får barn runtomkring mig. Som får vara mammalediga och njuta av sina små bebisar.
Jag vill det också! Jag vill det så otroligt mycket att det gör ont i hela min kropp – hela tiden. Och jag är så frustrerad, för det känns som det aldrig kommer att hända mig. Jag kommer ruttna, dö gammal och barnlös. :(
Precis det jag inte ville skulle hända.
Jag uppslukas av allt som har med det här att göra… Så jävla värdelöst.
Och inte nog med det, jag är ju fortfarande helt spak när det gäller andras bebisar. Jag tycker inte det är kul att umgås med dom, det gör ont i hjärtat. Nä, det SKÄR i hjärtat.
Alltså, missförstå mig rätt nu. Jag missunnar INGEN deras bebis, inte alls. Men jag är avundsjuk på det ni har, det jag aldrig fick. Jag fattas något. Jag vill inte gå till en grav, jag vill fira födelsedagar, höra gurgel, byta bajsblöjjor och allt annat….
E ni med mig?
Å denna känsla blir bara större och större….. Jag pallar fan inte :(
Det är ju inte lättare heller när folket i min närhet, som har barn, slutat höra av sig. De skrämmer väl dom, ja mina känslor alltså. Vad vet jag…
Vad ska jag göra?

DET ÄR ETT HÅL I MITT HJÄRTA!

2 reaktion på “Otroligt personlig

  1. Jag lider verkligen med dig Jinnie. Och det är som du tror! Det är väldigt svårt när man fått barn. För som du vet är det ju det käraste man har och det lyser igenom allt. Man vill ju för inte på något sätt heller riskera att göra dig illa. Och därför är det vid vissa situationer svårt att veta hur man skall bära sig åt! Säkert så tycker du att man inte skall göra någon deal utav det men det kan kännas otroligt svårt att inte konstla till det. Vissa har lättare och andra svårare för att få barn. Du vet ju vår historia. Jag blev ju så förbannad på läkarna så tillslut fick jag ju hjälp med att hitta felet. Att vara gravid är bland det värsta jag varit med om pga alla åtgärder som var tvunget att tas för att den lilla skulle klara sig och det var långt ifrån garanterat att det skulle gå hela vägen. Men jag gav mig fan på att det skulle fungera och offrade MASSOR av min kropp och mitt liv. Tillslut så gick det! Så ge inte upp!! Kämpa kämpa!! Du vet vart jag finns om du vill <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *