December – vad hände?

Eftersom man varit bortrest 2v i november så gick ju den månaden i ruggig takt! Och nu är det början på december- en månad kvar till julafton! :)
Julen och nyår i år blir lite tråkig för min del då min älskade hälft jobbar mycket under denna tid. Julafton jobbar han 15-23 tex… *suck*

Jobbet rullar på som vanligt, jag blir iofs extremt trött och vill bara gå å sova när jag kommer hem, men iallafall. Jag är där å gör det jag ska. Tänk om man kunde vinna lite pengar, så man enbart kunde jobba halvtid? Å så skönt det skulle vara och så mycket tid man skulle ha :D Hahah! Nåväl.
För övrigt så är det mest hästen som gäller faktiskt. Jag fullkomligt ÄLSKAR att vara i stallet och pyssla med allt som har med hästen att göra. Så mysigt att bara vara bland djuren, fixa och dona och mysa omkring :)
Jag satstar ju även rätt hårt på att tävla och träna. Skitkul ere!

Helgen som var så kom Josefina och Ammi över på lördagen, de hade handlat med sig mat så vi lagade till lite tacos och oj så gott det var!! :) Mysigt sällskap, bra film och lite skitsnack på det så var lördagen biff!
Det var en riktigt skön dag då jag gått omkring i mjukisbyxor och myst hela dagen. Inga måsten, ingen häst och inget gå ut. Jo, men hunden en gång då jag själv kände att frisk luft skulle vara skönt! :)
Mer såna dagar tack! :)

Denna vecka är jag hästfri 3 dagar. På torsdag ska jag fixa naglarna, fredag är det julfest med jobbet och på lördag kväll sticker jag med Jannike till Ullared och sover över där nere, går upp tidigt as hell å shoppar loss, så vi är hemma till söndag em igen.  Ska bli kul att umgås med kusinen ett tag. Görs alldeles för sällan…

Nehepp. Back to life. Back to reality.

Ha en bra start på december hörrni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *