En vecka hemma…

Thailand var superskönt! Lite för lite sol kanske, men fasiken så skönt!
Det var underbart att få komma hem till djuren dock – oj som jag saknat dom! <3 Men ja.. Tillbaka till vardagen och i torsdags var ingen vanlig dag... Ett år sen begravning. Fy faan... Ett år!! Vet ni vad jag saknar att inte ha ett barn? Det gör så ont, ända in i själen... Ont!!! Önskar jag kunde genom något magiskt trollspö bara se till så att allt var bra. Att jag mår bra, inifrån å ut. Idag är det lördag å jag har sovit jättemycket denna vecka. Tror själv att det beror på att min hjärna går i högvarv.. Mitt liv är inte normalt än. Långtifrån. Jag mår inte så bra som det kanske ser ut.... Hela dagen har jag skrotat runt i mysbyxor å kollat på tv. Det behövdes! Nu kommer Ammi å Jos å vi ska äta tacos å snacka en massa skit - så härligt!! <3 Imorrn ska jag åka å krama min älskade mamma igen. Mysigt :) Ta hand om er! 20131130-161003.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *