Landat!

Äventyr!

Vilken start vi har haft på resan :) Jugge höll på att ta med sig vårt bagage in på säkerhetskontrollen, vi trodde vi skulle få någon emellan oss på planet, för på biljetten stod det 26A samt 26C, men det visade sig vara bredvid varandra trots allt :)
Vi blev guidade till fel transfer buss, vårat nyckelkort fungerade inte till hotellrummet. Men oj vilken utsikt vi har därifrån!! :)
Vi bor kanske 50m från havet, så vi ser ut över vattnet hela tiden. Frukosten intas också så nära, så det är jättemysigt!

Det negativa är att det inte är någon sol. WTF liksom! Idag har det öst ner hela morgonen, fast vi har badat ändå – väldigt varmt i vattnet!
Men nu, när vi gav upp och gick till receptionen för att surfa så sprack det upp och det har i alla fall slutat regna…
Igår gick vi en vända runt här i Kamala. Inte så mycket folk, ganska lugnt område. Vi köpte med oss lite dricka hem. Typ 12 vattenflaskor, en redbull, två cola. Tyckte det blev dyrt, men fnittrade lite sen på rummet när vi räknat ut vad det kostade.
129baht kostade kalaset =29:- hahaha! ”Oj” va vi handlade ;)
Nåväl. Det är väldigt varmt här… man är ju inte van att komma ut på kvällen och då är det fortfarande 27-28 grader. Overkligt, härligt. Skönt!
Vi är båda lite stressade i kroppen märks det. Stackars Jugge kunde inte sova nåt på hotellet i natt. Jag vill massor hela tiden och man vet liksom inte vad man ska göra. Hoppas man lugnar ner sig om några dagar. Det är väldigt vettigt att ta det lugnt och bli ”frånkopplad” verkligheten ibland märker man.
Men vet ni? Guuuud vad jag saknar djuren! Är jätte ridsugen, å mys Kompis saknar jag också.. lille skrutt. Men men! Jag vet att dom har det underbart mina djur, å det känns bra J

Nu ska vi rå om varandra och gå å äta lite lunch. Klockan är ju strax efter 7:30 i Sverige, här är den 13, 30… Coolt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *