Imorgon är en annan dag…

Fan va tacksam jag är över mina djur å min FANTASTISKA sambo!! Ni gör livet värt att leva med råge!!!!
ALL KÄRLEK TILL ER! <3

Gick upp tidigt som fan imorse och kommer hem från jobbet och hästen ca 15 timmar senare. Då var det bara att städa toaletter mm inför mäklaren som faktiskt kommer ut tisdag em. Spännande!
Jugge gör det sista på staketet som består av grinden och sen är det ett avslutat kapitel. Blev jäkligt bra måste jag säga. Stor skillnad.
Ser även fram emot oktober då jag å Malin ska åka till Ullared och shoppa lite. Då kommer det bli lite nya grejer till hemmet. Är skitsugen på att ha rostorange hemma på mattor, gardiner mm.. Vad tycker ni?

Hela den här veckan är full mackaron och den kommer avrundas på söndag med tävling i Väsby. Som det ser ut nu så startar jag bland de tio sista, vilket betyder att jag inte kommer behöva gå upp 04,30… YES!!!
Men vi får se, lördag kväll vet vi definitivt.
Innan dess ska jag hinna rida lektion för Tina, ha hovis till hästen, klippa/färga håret, hälsa på mamma i Bålsta, fika hos Jennifer och fira hennes 20års dag. Även tal om utgång där på kvällen, men vi får se som sagt hur tidigt jag startar… hehe…
Nu ska jag se ”Mistress”, som är en skitbra serie, innan jag går å knoppar. Är tokigt trött.

Vi höres!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *