Mitt liv vänder

Vilken känsla det här är. Hade jag haft sorgkläder och bara gått i svart, så hade jag hängt av mig dessa nu. Nu för första gången känner jag att jag kan blicka vidare och ta mig an andra utmaningar.
Jag grät senast i förrgår av saknad av Do-Do, saknad av mitt lilla barn… Men samma dag så plockade jag faktiskt ner mitt  sorgebrev, vykort mm från väggen i sovrummet som har hängt där länge.
Jag lät ramen med kortet, hårtussen och fot/handavtrycket hänga kvar. Det är ju trots allt vårt barn.
Det kändes väldigt skönt att göra det och i samma veva så gjorde jag om i sovrummet. Böt gardiner, dammsög, böt lampor, satte upp tavlor på byrån mm. Fattas lite lampor till våra sängbord, men annars är vi på god väg. Kan ta lite kort och visa sen. Blev himla mysigt och lite mer personligt!

Nåt annat jag känner är att jag börjar bli lite mer redo och sugen på att försöka bli gravid igen. Är verkligen inte sugen på att gå 9 månader och vänta, men att få en bebis – ja! Å bara det är en stor känsla i sig. Jag känner mig redo!

Har börjat acceptera att jag aldrig ”kommer bli som förr”. Men vet inte om jag vill bli det heller. Jag gör det jag vill göra, stressar inte runt för att göra alla andra glada utan gör mer saker för mig själv å mitt å familjens välmående. Vilket känns väldigt upplyftande och rätt.
Man ska inte gå och må dåligt för andras skull. Man måste satsa lite mer pengar på sig själv så att säga. Må bra inifrån och ut. Annars klarar man inte kriser…

Vi har en spännande höst och vinter att se fram emot. Vi är så gott som klara med altanen, sen ska vi röja lite hemma och göra om lite där. Sen ska vi försöka sälja huset. Förhoppningsvis få det sålt, bo i en mindre lägenhet eller hus nånstans och bo billigare. Spara pengar och sen bygga ett eget hus!
Har hittat en toppentjej som kan hjälpa mig med hästen nån dag i veckan, så man får ett lufthål, vi ser över hur vi ska göra med alla våra bilar, vi planerar, klurar och går framåt.
En otrolig skön känsla och med en drivkraft jag inte kännt på flera år.
BRA JINNIE!!!

From nästa vecka börjar jag arbeta heltid igen. Jag hoppas jag klarar det också. Det skulle vara ännu en grej att ”bocka av”. En sak till som skulle lyfta mig och öka min självkänsla. För just nu är den på 0, zero, zip!
Pricken över i:t skulle vara att få åka utomlands nu under höst/vinter. Släppa ut allt skit och in med det nya. Punkt.

Mitt liv vänder och jag är otroligt tacksam för det. Otroligt tacksam för alla mina vänner som finns å stöttar, mina djur, min mamma, min familj, min sambo & alla andra som gör mitt liv BRA.
TACK!

DSC08782.jpg

9 reaktion på “Mitt liv vänder

 1. Nu väller det tårar. Glädje tårar! Vad härligt detta var att höra!
  Har bara lust att ge dig en STOR KRAM
  Så här kommer den…

  STOOOOR KRRRRRAM :D

 2. Jinnie, jag har ju bara träffat dej några gånger, men jag är så glad att du delat med dej av din historia och att du är beredd att låta mej lära känna dej och din underbara Lorden,(o din familj, sambo och vänner) ! Kram Mona

 3. Jag sitter och försöker hålla tillbaka tårarna, ska ju ändå till jobbet strax. I lördags så kände jag att något hade hänt, du kändes mer levnadsglad än tidigare. Den där glimten fanns där. Berättade även det för Sandra någon dag senare. Är otroligt glad för dig vännen, and you know it! Älskar dig massor och vill att du ska må bra! Kramar <3

 4. Så härligt att läsa Jinnie! Jag har följt din blogg länge och ofta tänkt på dig och önskat att du snart skulle komma till denna punkt. Det är en enorm lättnad när man känner att man faktiskt kan ta ett steg framåt. Sorgen har ”mognat” in i en själv och man har lärt sig att leva med den men ändå leva även för sig själv.

  Jag önskar verkligen dig och Jugge allt gott. Ni är fantastiska människor. Stor kram till dig! Jag beundrar dig verkligen för din styrka <3

 5. UNDERBART Jinnie! Jag blir så glad att läsa detta! Önskar Er all lycka som finns i hela världen <3
  Stor stooor KRAM

 6. Va roligt att höra att allt är på väg att vända! <3 jag blir så glad gör dig/eran skull!
  Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *