Bra start på dagen!

Var på jobbet strax efter kl. 6 imorse och tog tag i dagens uppgifter. Har hunnit med en hel del inbytestest, kolla igenom garantier och uppdaterat lite listor.
Innan jag for hem var jag även inne i gamla stan och hämtade upp mina ridstövlar som har varit på besök hos en skomakare. Denna gång spände de dragkedjan, så förhoppningsvis åker den inte ner ikväll på ridpasset. Det hade ju varit lycka! :)

Nu är jag på väg hem och ska möta upp Jannike för en PW innan det är dags att slänga på sig ridbyxor och åka till bästa havremoppen och rida igenom ett pass så allt känns tipp topp till söndag. Har dock inte alltför mycket tid på mig, då vi sen ska vara i Bålsta hos mamma kl. 18 och äta middag. Mycket trevligt! :D

Har jag sagt att det är en bra fredag? :)

fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *