Dressmann

Igår hade vi en kul dag. Det hände mycket iallafall…

Jobbade först till strax efter 11, sen åkte jag till Åsa å Kristian och gick ut med deras vovvar (i regnet)… Hem å vila nån timme så Jugge fick sova lite & därefter brassade vi upp till Skärholmen C.
Jag skulle leta efter nån lätt stickad kofta eller nåt att dra över axlarna och Jugge skulle köpa kostym.
Vi har ju ögnat igenom (snart) säsong 1 av ”Suits”, så det e klart grabben ska ha en kostym! Hahaha, nää… så var det inte. Vi ska på bröllop på lördag, så vi måste stajla till oss lite ;)
Men det ända vi hittade där var Malin å hennes barn! Lite kul :)

Så vi for vidare uppåt mot Stinsen. Gled in på Deichmann först, hittade skor till Jugge å en liten väska till mig – perfekt att stoppa mobilen samt lite läppglans i bara :)
Sen kikade vi en snabbis i lite affärer innan vi stoppade in näsan på Dressmann.
Å det skulle vi gjort direkt! Vilken service!!!


Tjejen som kom fram och hjälpte oss kunde sitt jobb om vi säger så ;) Så Jugge fick prova lite olika modeller och hon guidade oss genom hela köpet med allt. SUVERÄNT! Det är så det ska vara om du frågar mig!
Jugge blev väldigt stilig om jag får säga det själv :)
Å jag själv då? Nää.. jag har en klänning som hänger oanvänd i garderoben som jag tror ska passa på lördag. Har jag provat den än? Nää… hahaha!
Dags att göra det kanske ;)

Efter detta äventyr så for vi vidare till Märsta och kollade på hästtrailers! Ååååh, va fina dom var :) Kändes gedigna och rymliga för hästen, provade att ställa mig inne i transporten för att känna hur det kändes och det var heeeelt ok! Det enda jag kan klaga på är utrymmet mellan den vänstra sidan och sadelkammaren. En anings tajt där tyvärr. Å andra sidan kommer jag bara ha en häst å jag tycker det är väldigt skönt med sadelkammare då jag inte vill ha in prylarna i bilen gärna…
Men vi får se, det är ju en hel del pengar. Å andra sidan så måste jag ha en transport för att kunna ta mig till tävlingar å träningar i höst! SVÅRT!!!
Vi får sova på saken!

Tchüss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *