Time Flies

Hej hopp va tiden går…

Jag njuter av varje sommardag och kväll som går. Är inte sommarSverige fantastiskt? :)
Har ni semester än? Ska ni göra nåt skoj? Vi fick frågan i helgen om att ev följa med familjen Laszlo på bilresa i Europa i Augusti, det lät ju nice! Får undersöka saken om det går att genomföra!

Annars så händer det inte mycket i mitt lilla liv. Jag tragglar på på jobbet och sen ägnar jag massa tid hos hästen. Denna underbara varelse! :) Jag pussar på Kompis å tränar henne lite också och hon har blivit så fin! Mycket lugnare mentalt nu och kan finna ro på nya platser etc. Det gillar jag!
Vi har även tagit massa nya bilder på henne som jag måste visa. Får göra en bildkavlakad här på bloggen senare, om ni vill se? :)

Hemmavid håller Jugge på att bygga altan. Vi ska bygga altan runt hela huset skulle man kunna säga. Och med det kommer även ett staket med grind in till oss, så Kompis sen kan springa fritt. Som jag längtar!
Det hade behövts redan i söndags då Åsa med familj var över å grillade hos oss. Så himla mysigt :) Å det hade höjt ribban ännu mer om doggisarna fått vara helt lösa, nu måste man ju ha lite koll… Hehe…
Ska se om jag kanske kan ta lite bilder på bygget idag och visa er! Han e duktig min karl :)

 

Å vet ni vad?? Sommar med Ernst har börjat igen!!! Tv4, kl 20, torsdagar. SEE IT! :D
Hahahaa!

En reaktion på “Time Flies

 1. Hej min vän,
  sommaren är HÄRLIG! Jag njuter även de regniga dagarna och livet är så mycket lättare att leva nu.
  Kollar lite på dina bloggar då och då…du verkar ha fullt ös med häst och hund, ( kanske med Jugge också??;-)) ) och nu med ombyggnad och grejer… Men har också sett att du varit hos doktorn, varit (är?) sjukskriven och har det tungt emellanåt. Tänker ofta på dig, hoppas ni får en skön och bra sommar!
  OBS mitt erbjudande om en dejt kvarstår, hör gärna av dig! Jag ska va hemma mestadels i sommar, jobbar varje vecka 3-4 dar och är ledig först i september.
  Ha det bra och stor kram från mig
  Lizelotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *