Det här med rubriker…

Ja ni, mina vänner…

Nu har jag jobbat i 3 veckor och det känns ju bra. Tyvärr inte lika bra som jag hade trott, men jag försöker iallafall. Å med mina kollegors samt chef´s hjälp så hoppas jag att allt kommer lösa sig i slutet….

I söndags träffade jag Ammi! Det var första gången sen 3 månader tillbaka. Helt galet. Både hon å jag har varit ”off the chart”,  å vi vet ju vart vi har varandra… men ändå!
Det var jättekul att träffa henne och jag drog med henne ut till Sätraplatån för att kika lite på dressyr (till hennes förtret). Där satt vi i solen (och blåsten) några timmar innan det blev lunch å sen stallet! :)
Ammi fick även rida lite å sen satte jag upp å kände på han lite.
Vi avrundade dagen med middag hos oss och en film! Klart bra dag, fler såna tack! :)

Igår hade jag en bra kväll med hästen! Vi var ute å röjde i skogen å det var så skönt att få skingra tankarna å vädra lungorna…

Idag är det läkarbesök igen = Ont i magen igen. Kunde inte sova inatt heller…
Har inte kunnat göra det sen jag började jobba. Det blir värre hela tiden…
Önskar bara att den här känslan försvann. Att jag fick må bra igen!
Att folk inte tar mig som en ”alien”, behandlar mig annorlunda…
Nåväl… en annan dag!

Nu ska jag fara till jobbet å arbeta några timmar, wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *