Jag har världens bästa barnmorska!

”huh” – tänkte ni nu va? Jag är ju inte gravid!?
Nää precis! Å ändå har jag världens bästa barnmorska – det ni! :)

I fredags fick jag ett superhärligt mail från henne, vi håller lite kontakten och hon läser min blogg här, vilket betyder att hon sett att allt inte stått rätt till. Underbara Lizelotte!
Tack snälla för dina fina ord och inte minst din omtanke <3
Inte alla som bryr sig så mycket kan jag säga. Värmde min själ!!!

Och på tal om värme och kärlek så var jag på en liten tjejmiddag i lördags. Malin fyllde 20 nånting ( ;) ) och Malin, Malin, Jenny och jag intog Caesars nere vid maren denna lördagkväll.
Vi åt 3 rätters med lagom tid emellan varje rätt, så vi fick njuta ordentligt. Underbart. Jag fick både skratta å gråta – det var en helt underbar kväll som jag inte haft på länge. Å det behövdes!
Tack!!
Middagen bestod av enorma vitlöksbröd (vet inte riktigt hur de tänkte där!) till förrätt, varmrätt var fläskfiléplanka och till efterrätt blev det glass med chokladsås. Enkelt och gott. Mums! :)

På torsdag har jag tid hos kuratorn igen, är grymt jobbigt att gå dit. Hela jag skriker att jag inte vill, funderar på att avboka, men jag går ändå. Jag hoppas ju nånstans att det ska hjälpa mig.
Igår sov jag riktigt bra, det var ju längesen. Å med bra menar jag att jag fick sova 5-6h konstant… Hoppas det får hålla i sig.
Nånstans mitt i denna kaos funderar jag på hur det skulle vara att bli gravid igen. Hur blir det med allt? Kommer denna graviditet vara likadan, eller med mer komplikationer? Hur blir förlossningen? Kommer det gå fortare? Vilka personer kommer vara med under förlossningen? Hur planerat kommer det vara?
Å tiden dit? – Hur kan jag känna mig trygg? Ska man gå på dessa föräldrarinformationsmöten? Vad säger man när frågan kommer om det är sitt första barn?!
Hur ska man bete sig? Ska man våga köpa saker? Ställa fram barnsäng? Köpa kläder, planera namn?
Allt det där som hör till – vågar man? Vågar jag? Vågar man glädjas INNAN? Eller hur blir det?
Kommer jag ta åt mig av det som händer med kroppen eller kommer jag vara i konstant rädsla? Hur gör jag för att inte hamna där?
Ja, som ni märker så är det lite frågor och funderingar jag har…
Först å främst ska man ju kunna bli gravid också å det är inte så självklart det heller.
Hur gör/gjorde ni? Planering? Tur?

Nåväl… Anonther day in paradise.
Ska börja ta tag i mitt närmaste problem; middagen! Hahaha, väldigt stor problem va? Vad ska man äta?
Jag får fixa nåt!

Ha en underbar kväll å tack för allt stöd. Otroligt.

PS. Vet inte om du läser här Yvonne, men tack för ditt samtal idag. Det var väldigt otippat, överasskat och det glädjer mig att du bryr dig mycket. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *