Sådärja

Haha, har knallat omkring i skitiga stallkläder mest hela tiden i dessa två veckor, när jag väl har kommit hem har jag kanske bytt om till mysbyxor eller nåt. Idag efter stallet åkte jag hem, duschade och monterade på en ny parfym(som förövrigt luktade riktigt gott) & till råga på allt smällde jag på mig ett par nya byxor och till det ett par boots med klack.
Kände mig som en ny människa när jag sen for hem till mamma :) Hahha!
Kanske borde prova detta oftare?

Hade en sån grym ridtur med pållen idag, gav mig massa energi. Underbart :) Å så var jag ju hos mamma – underbara mamma <3
Nu ikväll ska jag å Jugge krypa upp i soffan å ”fira” att han nu e jobbledig en vecka så vi får umgås lite. Det är nackdelen med att han jobbar skift.
Vi ska tydligen se nån ny film med Tom Cruise – hans filmer är ju grymma, så jag har höga förväntningar!

Så ja… idag är väl en bra dag! Nu ska jag slappna av lite och så hoppas vi på att morgondagen är minst lika bra! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *