Folks åsikter & reaktioner

Hejpa!

Ibland blir jag så besviken på hur folk agerar. Varför kan man inte bara tänka till en gång extra innan man öppnar munnen? Eller fundera över hur personen i fråga mår innan man anspelar på vissa saker.
Jag är lite känslig när det gäller det där… :/

Jag mår otroligt dåligt nu och jag är väldigt öppen med det, ni är många som läser här & tror väl att jag är helt dum i huvvet eller nåt.
Men min blogg är min lilla oas, där jag får lite utlopp för mina känslor. För jag är ganska värdelös att prata om mig själv – eller vad säger ni mina vänner? Man får liksom dra ut mig orden och det är mycket för att jag vill inte vara till besvär, vara nåns huvudvärk.
Exakt så är det även på jobbet…
Tror inte folk insett att jag mått dåligt, eftersom jag gör mitt absolut yttersta för att inte visa det. För att kämpa på.
Jag ger verkligen järnet i allt jag tar för mig. Men nu fungerar jag inte längre. Jag kommer inte ihåg saker, minnet sviker mig, trött jämt osv.
Nu har jag kommit fram till att jag måste utgå ifrån mig själv, måste lyssna på min kropp för att kunna gå vidare och hitta mig själv igen.
Jag ska försöka leva utan klockan några veckor, göra sånt som är roligt och försöka sooooova!!!

Det jag dock är rädd för är att jag ska ses som svag, ynklig. Att inte bli tagen på allvar…
Men jag förstår, för att har man aldrig varit under isen, så kan man ALDRIG förstå känslan heller. Jag vet det, eftersom jag vet hur jag kände/tänkte innan.
…..

ja ni. Mina blåbär.
Livet är inte lätt, men helt klart värt att leva för.
Ta hand om er, ta hand om era nära & lev livet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *