Fredag och helg!

Tjohoo!!

Pigga å vakna? Känner ni er starka inför helgen? :)
Jag är huuur trött som helst. Efter att ha jobbat 12-14h/dag samt även lördagar ett tag nu så tär det på mig.
Man märker på huvvet på em att det inte riktigt hänger med, vi har ju så sjuuukt mycket att göra och när man väl kommer hem, ramlar jag ner i soffan och gör inget mer…
Hehe…

Helgen då? Ja. Jag vet inte…
Vore kul att träffa Malin, vore kul att åka ner till JRM, vore skoj å träffa andra vänner, vore skoj å hinna träffa Lasse, vore skoj att hinna träna Kompis, vore inte skoj – men nödvändigt – att städa hemma, vore skoj att hinna åka till Väsby å träffa Per & Ammi, vore skoj å åka till Nolinge och träffa Erika å Brubie. Men ja… inget är planerat och det blir det som faller mig in.
Vad ska ni göra?’

Igår fick jag en sjuk tanke som innefattar bilar igen….
Varför kan man inte bara ha ett intresse? Vad mycket enklare det skulle bli! ;)

2 reaktion på “Fredag och helg!

  1. Jisses jag känner ingen mig :) Att vilja så mycket men inte få egentligen något gjort ;) vad det känns som iaf :P Må bäst Kram/ Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *