Luna Barnmorska – tisdag – & annat tänkvärt

Igår var jag hos min underbara barnmorska och pratade av mig lite. Hon är så klok! Vi pratade i 1,5h och hon fick mig att se på saker lite annorlunda. Tack!! <3
Jag behövde det där…
Har sen nån månad tillbaka kännt mig extremt låg & nere. Bakslag. Jag jobbar dock verkligen på att ”komma tillbaka”… Vill inte må såhär, vill vara en glad prick. Tack å lov för få, men fina fina vänner som finns där för mig.

Igår kväll efteråt, så åkte jag till Lasse. Borstade å pysslade om skitgrisen och satte sen på han två täcken då det börjar bli kallt ute nu! Brr!
Sen for jag hem å tog en varm kopp te i min jumbo kopp! Haha! :)

Idag är jag ledig… mmm… smaka på det ordet ;)
Jag har en tung sak idag, men som jag hoppas blir bra. Ska berätta mer imorrn.
Smsade med Carlsten igår och vi kanske träffas en snabbis idag och snackar lite. Var alldeles för längesen, så det vore kul :)

Med andra ord, så blir det heller ingen ridning ikväll på Antuna. Förra veckan hade jag en otroligt dålig upplevelse, med en ridlärare som pratade med mig 2 ggr på hela timmen, när jag i själva verket behöver mer stöd! :(
Så det känns bra att inte rida ikväll.
Hoppas på att få en tid imorrn eller torsdag kanske?

Annars hoppas jag att veckan i övrigt bjuder på trevliga saker. På lördag är det lite festligheter med jobbet och på söndag ska jag äta middag med Dessie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *