jobbet

Finns det nåt så viktigt för en människa som sitt jobb, om vi bortser från familjen och hälsan?
Tror inte det. Vårat samhälle är uppbyggt på att du ska ha ett jobb med bra inkomst. För ju sämre inkomst du har, desto svårare får du med allting annat.

Jag tror jag har kommit till MIN bästa arbetsplats.
Jag gillar det mesta här. Kollegorna är underbara. Har roligt på jobbet varje dag. Vi ställer upp för varandra (även om jag just nu tar mer energi än vad jag säkert ger).
Min chef är hur underbar som helst. Han lyssnar, vill höra mina åsikter, jag får vara delaktig i beslut – och sånt är oerhört viktigt för mig för att ha kvar min ”uppmärksamhet” på jobbet. Jag gillar att förbättra saker, se det ur olika perspektiv och förnya.
Vill ha variation i mitt jobb och det har jag!
Får provköra mycket bilar, roliga bilar. De har tagit stor hänsyn till hur jag mår och jag behöver inte känna mig ”tvingad” till nåt. Det har nog gjort att jag kommit tillbaka så mycket som jag har gjort.
Jag är verkligen tacksam till att jag har fått detta jobb. Tack Lotta för fina betyg. Det tog mig hit.
Tack till Fredric som tipsade om mig till Harrisson.

Tack Exclusive Cars för att ni tror på mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *