jahopp

Måndag igen. Fasiken va veckorna springer på fort. Helt galet…

I fredags var jag ute i stallet igen (som vanligt numera) Och kvällen tillbringades hemma med Jenny å Jugge. Kollade på film och åt jättegod mat – Tack Jenny! :)
Tog med släpet hem på kvällen där, för på lördag morgon var det uppstigning vid 7 *gäsp* och drog mot Antuna. Egentligen skulle jag haft med mig Lasse, men det blev inte så… :/
Anna å Denzel skulle tävla! Så vi packade in oss i bilen och drog mot Enskede & innan dess gjordes ett snabbt pitstop i stan för att hämta upp Ola Rapace och hans barn.
Denzel såg riktigt fin ut och lite egen motor, tyvärr la han tungan över bettet preciiiiiis vid startsignalen, så hon provade att rida nåt varv, men utgick sen. Så tråkigt! Nåja, lite mindre ridning på det där så blir det nog bra :)

När allt det där var över så styrde jag kosan hemåt, eller ja… Till Lasse igen. Jugge å Kompis följde med. Jugge fotade en del, så kan slänga upp lite bilder därifrån! :)
På kvällen kom Jenny över igen och vi gjorde en repris på fredagen med lite mat å film! Lagom skönt kan jag meddela… e helt slut som krigare!
Söndag… underbara söndag. Fick sovmorgon!!! Vaknade vid 09,30 och tog det riktigt lungt. Ganska så ovan med det, så det var underbart samtidigt som det var välidgt enerverande :P
Messade lite med mamma som kommit hem från Kroatioen i lördags och bestämde att de skulle komma över vid 13. Sagt å gjort. Så vi satt å fikade å pratade och jag saknar alltid min mamma när jag inte får träffa henne på länge… Så himla dumt att hon bor så långt bort :(
Efter att de åkt från oss så hade jag sagt till mig själv att Lasse skulle få vila eftersom JAG behövde vila… Men det kröp i hela kroppen på mig så vid 18 tiden tog jag familjen och åkte bort till Sjöbacka med massa äpplen som vi fått av mamsen + lite morötter jag hade och gav Lasse massa kärlek och godis! :)
Så genast kändes det bättre…
Därefter for vi å handlade lite och sen hem å åt lite middag och förberedde inför måndagen…

Å nu sitter jag här, måndag morgon och ska snart börja jobba…
Idag ska jag till kuratorn igen , troligtvis för sista gången… Känns både vemodigt och bra. Mitt stöd som har hängt med mig hela denna tid. Nån som vet & man inte behöver berätta allt för igen…
Frågan är nu – klarar jag det här? Hur går jag vidare?
Det är så mycket känslor hela tiden, tårar som rinner och magen som gör ont… Hur vet jag vad som är rätt? Hur lång tid får det ta?
Vad ska jag göra?

Känner mig iallafall otroligt ensam. Vart är alla min vänner?? Är jag farlig? Bits jag? Eller är jag bara jobbig? Vad kan jag ändra? Behöver ju erat stöd… nu mer än nånsin…

En reaktion på “jahopp

 1. Kul att ni gillade maten :)
  Och det är verkligen jag som ska tacka för att ni ”tog hand” om mig.
  Har haft suppermysiga dagar med er. Och behöver ni hundvakt så får ”Studsbollen” GÄRNA vara hos mig. Sååå lycklig att jag inte är allergisk mot henne :)

  Att läka tar tid…Jag tycker du håller ihop fantastiskt trots det som hänt!

  Hoppas att det gick bra hos kuratorn.
  Skickar STÖRSTA styrke kramen till dig Jinnie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *