veckan som varit…

Ni anar inte vad som är på gång! :) Hehe…

Fullt ös medvetslös. Och det pallar jag inte riktigt ännu…
Måndagen var ju jobb å måndags kvällar numera betyder hundkurs! Vi håller till på hundklubben vid Bastmora här i Södertälje.
När vi kom fram var Kompis TOKIG! Hon blev nästan rabiat och grinade och hade sig bara för att hon ville träffa de andra hundarna… Mupp :P
Men morsan är hård, så hon fick inte sin vilja igenom.. Hehe..

Denna dag tränade vi sitt samt få dom att krypa igenom en agility tunnel. Inga problem säger Kompis och springer igenom! Tror minsann hon skulle bli ruggigt bra på den grenen. Men jag tvekar för mitt egna resultat där.. haha! Vilken syn :P
*host harkel* Nåväl. Vi går vidare…
När vi ändå är på kursen så blir det ju emellanåt lite dötid. Så då passar vi på att träna stå samt gå fint i koppel. Och det gör hon ju galant. Eller ja, lite studsande är det ju. Men det går bättre å bättre iallafall :)

Och dagen efter, tisdag. Brukar ju innebära UpplandsVäsby å ridning för min del. Men tyvärr inte den här veckan.
Jag å Fredric aka Geddan, for upp till Örebro för kurs i CABAS! Skitkul! Väl där så träffade jag Fredrik Kilander. Våran extrahusse :D
Så jag kan säga att både tisdag och onsdag var roligt på kursen! Jättetrevlig kväll ute med lite mat å dryck hann det bli också.

På onsdagen for vi hemåt för på kvällen hade jobbet dragit ihop en ”kick-off”.
Galet värre.
Tror bilderna talar för sig själva :)
Mat, bowling, sprit och mycket trevligt sällskap!Så i torsdags fick jag sova ut liiite. För vid 10,30 kom Malin och hämtade mig. Idag var det dags för att kika runt på lite stall! Tror nämligen att Jinnie blir med häst snart :)
Mycket trevlig dag med Malin och Max :)
Tack snälla du för att du finns i mitt liv! Med dig kan jag prata om allt <3

Vi var väl inte klara förens vid 15 tiden och då for vi hemåt och jag däckade mer eller mindre i soffan… :P
Uppe med tuppen idag och iväg till jobbet å här sitter jag nu.
Ska snart gå ut med Kompis å sen blir det till att bada henne (och mig). Sen kryper vi nog ner i sängen efter att ha packat grejerna till imorrn. Vi ska nämligen på en inofficiell utställning i Skogås! Vi är den enda dvärgpinschern på plats!
Men det ska bli skoj :)
Å på söndag är det Farsta som får besök av oss :)
Håll en tumme för att hon inte morrar… ska se om jag kan prata med domaren imorrn och se om han kan hälsa lite försiktigt först…

Natti Natti! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *