igår

… var en tung dag. Idag blickar vi framåt.
Har ju faktiskt en fest att arrangera imorrn :) som det ser ut nu så kommer vi bli ca 35 personer i vår lilla lya! Spännande värre. Sist vi var så många så var folk överallt. På toan, i köket, i vardagsrummet, ute, i trappen, i sovrummet… jaaa u name it! :)

Får se hur det slutar imorrn!
Igår handlade jag det tunga med Jugge iallafall. Is, dricka mm. Så idag är det dags för att finjustera med glas, sprit mm. Ska även hinna ta en lunch med Åsa vid 13 samt åka ut till skogen med Kompis! Just ja. Ska också åka till djuraffären och köpa lite godis, mat samt grisöron till fina hunden! Hon ligger just nu å sover i korgen här nedanför. När hon vaknar så drar vi! :)

Hoppas ni alla får en underbar dag.
Vill även passa på att tacka er alla för pepping och fina inlägg. Det betyder massor ska ni veta! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *