Rrrrrroligt som vi säger ;)

Igår…. trodde aldrig jag kunde få känna det där igen, men det gick. Jag t.om skrattade riktigt, riktigt hjärtligt igår. Det var flera månader sen!

Igår em plockade Jugge ut golfen ur vintervilan och vid 18,20 tiden satte jag mig bakom ratten och styrde kosan mot Tumba. Där skulle vi möta upp Rudolf. Hade även skrivit en trudilutt på facebook om att jag skulle ut, å döm om min förvåning när vi fick med oss Tobbe i sin R32 och en kille till i en ny R!! Galet kul!! :D
Rudolf åkte strax därefter till Vaxholm iofs… men kvar blev vi golfar! Danjul var även så snäll att han å en tjejkompis hoppade in i vår TDI och körde omkring med Kompis! :D
For iväg hem till Danjul för att slå på hans 8000k lampor då mina var obefintliga… men tyvärr var de borta när vi väl kom dit.

Så vi for in till stan allihopa å cruisade lite, gasade lite och mööös! Sen stannade vi uppe vid slottet och fotade en del.
Men ja… det var helt underbart att få känna på pärlan igen.. Vilken kärlek! Att få träffa folk som inte dömer en, som bara vill ha kul och som dessutom har så fina bilar ;) :D
Nää, kvällen var underbar på många sätt. Å att få känna mig själv, skratta så jag gråter igen. TACK!!!! Det där behövde jag… Verkligen!

Kostnaden är ju att jag är helt slut idag, men så får det vara.
Idag kommer Dessie förbi här å vi ska snacka lite å ta igen lite tid… Sen på em blir det möte med Nattracet. Se vart vi står nånstans och vad vi kanske kan hitta på :)
Tror dagen kommer gå fort och vara rolig!
Sen måste jag ju erkänna att jag längtar till bakom ratten på R32an igen ;)

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *