Kompis 9v!

Hej på er!
Tisdag idag å Kompis blir 9 veckor :) denna vecka vi har haft henne har varit superkul! Vi tränar på sitt samt passivitet och även belöning vid ögonkontakt å det går bättre å bättre. Hon blir helt till sig när vi börjar – hon verkar tycka det är superkul! Å det motiverar ju matte mer ;)
Nåt jag även märkt är att hon e väldigt ” mammig”. Trots att Jugge har henne minst lika mycket. Skumt det där!

Tidigare idag var vi hos kuratorn. Gick bättre idag men det är tungt ändå…
Var helt slut efter den stunden, men idag fick jag ta mig i kragen å bita ihop.
För jag skulle senare rida lektion för Anna på AP Ridutveckling!! :)
Ja, jag vet! Helt sjuukt! Men så kul :)

Har ju inte ridit på 6 år å min kondis är på 0. Men ger man sig fan på nåt så går det :)
Underbart att sitta på häst igen måste jag säga. Dock gick det inte så bra som man hade önskat, but babystep!! :)
Tror detta kommer göra både kropp å själ gott framöver!
Man behöver nåt annat att tänka på ibland. Å hästar får mig att lyckas med dt!

Nä, nu ska vi nog kolla lite på tv, innan jag slår igen mina brungröna. Imorrn är en ny dag!
Vid 12 ska jag träffa bästa Dessie å göra en klassiker – tacobar lunch i Solna! :)

Go’natt!

En reaktion på “Kompis 9v!

  1. Åh tacobar i Solna! Smutt! Och du, för nån som inte ridit på 6 år så gick det jäkligt bra ;) Lovade att hälsa från läktarn att dom var imponerade! Så det så :-) Så jäkla kul! Ser fram emot tisdagarna verkligen. Men nu längtar jag till imorn. Den här dagen kan vi hoppa över. Fuck, KLÄDER!!! Måste kolla kläder ikväll! Kraaam <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *