Såhär blev det…

Berättade för någon dag sen att jag gjorde i ordning tavlor med Do- Do´s födelsebevis, foto och andra saker. Nu sitter de uppe på vår sovrumsvägg. Blev jättefint <3
Ursäkta bilden, den är tyvärr tagen med mobilen….


Mitt lilla hjärta… du skulle ha funnits ibland oss istället!!!

7 reaktion på “Såhär blev det…

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg en tid nu. Vi känner inte varandra. Men fyyy vad jag lider med er. 
  Jag är också en mamma men mina barn finns här på jorden med oss (tack o lov!). När man får se sitt barn det är ju precis som du skrivit då man vet vad kärlek är. Att älska så djupt och sedan inte få ha det kvar är så hemskt att ingen borde få uppleva det. Jag beklagar er sorg och lider med er!
  Jag tycker du är så stark och duktig som kämpar på. Ta dig tid att sörja ingen tycker du gör fel. Sättet att sörja är olika från person till person. Känner du ngn gång glädje, njuuuut! Bara för att du är glad för en minut betyder det inte att du inte sörjer. 
  Får jag tipsa om en sida som du kanske kan tycka är bra? Man kan göra avtryck i bl.a. sten el kristall. Jag har själv gjort avtryck på mina barn för att minnas babytiden. Och tänker att det skulle bli ett extra ovärderligt minne för er.  Sidan heter http://www.lifestone.se. 
  Sköt om dig och kämpa på!
  Varma hälsningar Mia

 2. Tack allihopa :)
  Å tack Mia! Dina ord värmer verkligen. Det blir så starkt när det kommer från nån man inte känner. Att du tar dig tid att stärka mig – All heder till dig! Så tacksam!

  Har sett den sidan och faktum är att vi fick papper/info om dem från förlossningen… Så vi har beställt ett fotavtryck i kristallhjärta. Dock verkar leveranstiden vara lång. Men tack för tipset! Är värdefullt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *