Tadaa!!

Ny dag, ny känsla!
Gick å la mig väldigt sent igår, den var väl närmare 02. Hade hoppats på att få sova lite längre, men icke! Vid 7 började det böka som attans hos grannarna å snart insåg jag att det inte skulle sluta heller. Hela stora glaspartiet byts där. Så jag gav upp vid 9,30 och gick ner å fick då frukost av min underbara sambo. Yoghurt, en rostad macka å ett stort glas apelsinjuice med is i ;) Jam jam!

Nu har vi legat å degat ett tag så jag fick ett ryck. Håll i er nu…. jag har packat BB väskan! Tjohoo!! Hahah! Ja, Jugge hjälpte också till!
Dock insåg vi att vi inte har några tröjor, inte en helkroppsbody i strl 56 eller nåt annat varmt. Hehe… men det löser sig!
Allt är nerpackat inkl. papper, så det känns riktigt skönt!
Jugge står här uppe i hallen och försöker sätta upp en ny lampa vi ska ha där då vi tror det kan vara bra med lite extra ljus där istället för att stå å treva i mörkret ;)
Får hoppas det går bra för honom, det ser lite klurigt ut! :P
Passar även på att tvätta en tvättmaskin också. Kanske hinner med flera, vem vet?

På dagens agenda har vi egentligen ingenting. Jag hoppar över frisören. Orkar inte…
Tänkte jag skulle försöka mig på å göra lite knäck sen. Ska se om jag hittar ett bra recept nånstans först…
Knäck + en annan grej tänkte jag ta med mig på julafton till mammie! Kan ju vara gott å mumsa på sådär på julafton, eller hur? :)
Å på juldagen ska vi ju till pappa å Britt. Det ska bli trevligt :)

Vad ska ni göra?

 

kramen!

2 reaktion på “Tadaa!!

 1. Tjohoo!
  Kul med uppdatering =D Jag sitter å funderar dock på när du egentligen gick och la dig, för kl 14 lär det ju inte ha varit :oP

  Jag tänkte börja min julafton med att äta frukost hos grannen. Sen drar jag och bror iväg till Farmor och önskar henne och kusinerna God Jul. Därefter blir det en lite längre tur ut mot Bålsta-trakten. Vem vet, vi kanske störs *fnissar* Avslutar kvällen där vi börjar, nämligen hos grannen med glögg å fika.

  Så tänka sig, vi kanske får en jul iaf. Även om det kanske blir middag på donken haha :oP

  Massa kramar till sig! Saknar dig vännen <3

 2. Tjena!!

  Tänkte bara säga att du vet var det finns kläder om du behöver. Bara att komma och hämta. :) Vi höres!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *