We just go along

Vet väl egentligen inte riktigt varför jag vill skriva nåt idag? Eller om vad? Skumt det där…

Skulle kunna berätta om föreläsningen igår, den var lärorik och innehöll mycket info som man har tagit åt sig! Eller så skulle jag kunna berätta att jag fick på vinterhjulen på golfen häromdagen å det är nog de sämsta hjulen jag har åkt på. I alla fall ljudmässigt. Vinterväglag återstår att se *suck*
Eller så kan jag berätta att min mage bara växer å växer… Galet vad det lilla livet växer!! Men från att ha varit en galen thaiboxare i magen så har det nu börjat övergå till mera bök å stön med några attacker såklart :) Haha! Märks att ”han” blir större å större…
Eller, vad ska jag säga annars? Åt middag med Jessica i tisdags – mycket skoj att träffa henne igen! Att jag önskar att jag inte var så trött? Att jag orkade göra allt jag ville göra? Att man hann träffa alla människor man ville träffa. Livet är ju för fan för kort för att låta alla bara glida förbi…

Mina tankar de senaste dagarna har varit i Thailand… hur skönt det skulle vara att få åka dit igen! Känna den där mjuka sanden mellan tårna, se de underbart vackra solnedgångarna, åka rolig tuk-tuk, bada, snorkla, åka båt!!
Åh, va jag längtar. Väntan skulle nog inte behöva vara så länge. Men man måste bestämma sig. Thailand… eller bilen. Vem ska få ta del av ens pengar? Vad är roligast? Vad ger en mest?
Får nog fundera ett tag till…

Nå, nu är jag väldans trött. Måste nog faktiskt erkänna att det blir till att gå till sängen ett tag å kolla på lite tv :) Ja, jag vet… klockan e bara 18,30, men va fan… lika bra att passa på att vila nu, för efter nyår lär det väl inte bli nåt?! ;)

Kram på er!

2 reaktion på “We just go along

  1. Nä du sömn är en bristvara när man har små barn. Men det är bara ett tag sen går det över. ;)

  2. Fan va bra vi hade det! Vi får åka dit i framtiden, när våra barn kan sitta å leka i sandkanten.. Och vi kan skratta åt ryssar som står å visar rumpan haha Ja, du har ju snart en knodd, men man vet inte, snart kanske vi har en båda två. Ibland går det fortare än man tror ;o) Saknar dig Ji! Massa kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *