Tha weekend

Kom och gick…
Varför går helgerna så fort? De säger ju bara ”swosch” så är det måndag igen. Mycket märkligt :)

Hur som… i fredags var det bara att spätta hem från jobbet. Jugge hade redan börjat fnula hemma, men vi lagade lite go mat när jag kom hem å planerade för helgen.
Vi bestämde oss för att ta det lite lugnt på kvällen, men vi gick upp tidigt i lördags morse. Uppe med tuppen och börja röja!
Hela huset vände vi nog upp å ner på :) Haha!
Vid 17 tiden drog vi iväg till Barkarby för att möta upp Lollo å Fredrik för lite mat! Jäkligt kul att se er igen :)
Dock måste jag säga att det var urusel service, fick fel grejer å servitrisen var äckligt dryg! Hmpf! Never again I tell u.
Vart var vi då?
Pizza Hut…

Vi avslutade middagen med en provtur i bilen som Fredrik kom med, Phaeton :) Den var rätt skön att åka i om vi säger så :)
Riktig lyxvagn a´la vw!

När vi var klara åkte vi hemåt å fortsatte med röjningen hemma. Dock så tog vi tag i våra garderober och kläder. Vi fick upp ”Do- do”s kläder i byrån – jäklar va små de är :)
Rätt skoj att röja runt sådär. Det fortsätter vi med nästa gång vi e lediga ihop :)
Idag gick vi oxå upp rätt tidigt å körde igång å gjorde det sista på huset.
Vi skulle ju ha visning vid 13 tiden…
Sen drog vi hem till mamsen och snackade lite skit å fick kanongod middag – potatisgratäng med kött å egengjord grönpepparsås!
På hemvägen stannade vi till på Ikea å köpte de delar vi faktiskt saknat under helgen. Galgar, avdelare till garderoberna, nån lampa, lite tvättlappar till lillen, en badrumsmattan till badrummet uppe mm. Så det kändes riktigt bra! Sen var det bara hem å slagga i stort sett.
Blir ju stå trött av att göra saker numera. Ni som varit gravid vet ju… Galet! Hur klarade ni er???

Nåväl, nu e dt snart måndag igen och dags att jobba. På onsdag blir det till att sluta tidigare för att gå på föreläsning på BB i Södertälje! Spännande :)

Må väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *