Loppan – min älskade hund

Den dagen som jag fasat för länge, har nu kommit – och passerat!
Min älskade hund Loppan är död. :( Fick ta bort henne hastigt 27 september, och det är en dag jag alltid kommer att minnas.


Veckan innan var jag borta på kurs och fick höra av Jugge att Loppan mådde lite dåligt… Men när fredagen kom och jag for hem så möttes jag av en väldigt glad och härlig hund i dörröppningen! Hon såg visserligen lite glansig ut på ögonen, men hon kunde ju likväl vara nyvaken…
Hela helgen hade jag fullt upp med diverse aktiviteter och jippon och Loppan fick följa med Jane å Claes ut på härliga skogspromenader och av dom fick jag höra att hon var pigg å rask!
Men så kom då den där måndag natten….


Vaknade av att jag hörde henne andas väldigt tungt och det visade sig att hon även hade väldigt hög feber :(
Det tillsammans med en rad andra orsaker gjorde att Loppan inte orkade kämpa mer. Jag ville inte att hon skulle behöva kämpa. Denna härliga hund, som alltid funnits med mig genom livet. Åtminstone har det kännt så då hon kom till mig som 2 åring, då jag själv knappa 20 år. Hon har överlevt alla mina pojkvänner och alltid funnits där för att trösta mig i svåra stunder och att vara en glad och härlig vovve vid andra stunder.


Jag hoppas innerligt att hon har det bra där hon är nu, för här kommer hon alltid att vara otroligt saknad.
Loppan! 100% av eller på!
Ni som kände henne vet vad jag menar…

Loppan af Gladövik
1997-2011
Älskar dig vovven!

En reaktion på “Loppan – min älskade hund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *