Sometimes love last…

, but sometimes it hurts instead.

Bra låt det där med Adele. Så fiiin! Lyssnar på den varje dag nu till/från jobbet!
Ska se om jag får tid å lägga upp den här brevid så kan ni lyssna direkt sen när ni har tid!

Idag är det då torsdag, å jag är trött. Dock är jag nöjd med att jobba 8-17 nu, blir inte så tidiga mornar då. Men det kommer kännas imorrn å måndag för då jobbar jag 7-17….
Denna vecka har jag haft helt för mig själv om kvällarna, Jugge jobbar 15-23. Måste nog erkänna att jag inte har varit så driftig utan mest tagit det lugnt. Känns så fel, men samtidigt så rätt. Haha! :P

Det är många tankar som far runt i skallen nu, är både orolig, förväntansfull, frågande och massa annat om flera olika saker.
Förvirrande det där lät.
Anyway. Jag känner inte att jag numera måste ta på mig allt som händer runt omkring mig. Vill det sig inte så är det så. Orkar liksom inte kämpa för nåt som just nu suger mera energi AV mig än FÖR mig, om ni förstår?
Det får bli som det blir, jaa… lite så känner jag!

Å för att prata om nåt helt annat så har jag två måsten som jag MÅSTE ta tag i! Det ena är mitt hår. Detta rufs av tilltyg har jag inte sett maken på. Det bara växer å är. Inte alls vacker. Därav sitter kalufsen numera uppspänd i tofs om dagarna :P
– om jag gillar det? Näää, men vet inte heller hur jag vill ha håret? Kanske samma som jag hade i årsskiftet? Gillade färgen och min lilla lugg… Vad tror ni?

Det andra är hästar… jag vet, jag veeet! Å innan ni säger nåt om ”du kommer inte att ha tid”, ”varför ska du engagera dig i det där igen” osv..
Jo, för att det får mig att må bra! Känna mig ”hemma” nånstans. Saknar samhörigheten man har med sina pållar, att få stå å gosa med en mule, krama om bringan på sin pålle efter en svettig ridtur, känna lyckan när just det där momentet i träningspasset gick vägen, smörja träns, borsta och rykta flera timmar osv.
Jag saknar det!! Jag saknar det massor!! Jag förstår att jag inte kan ha en egen pålle nu, det skulle ju vara samma som självmord, men jag önskar jag kunde hitta nånstans där jag kan få vara nån/några dagar i veckan nu ett tag framöver och om inte annat bara hjälpa till! Få gosa å mysa med häst och bara känna på det där livet igen.
*suck*
Ja, drömma får man va?

En reaktion på “Sometimes love last…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *