reflektion…

*tänker*

Vad ska jag skriva egentligen? Hade massa ord i huvvet som vill ut, men jag väljer att bita mig i tungan istället. En sak jag har lärt mig på denna resa är att ingen är den du tror. Så jävla synd… (iallafall i detta fall)
Men jag lämnar det nu…

Regn, blåst och … midsommar!! :) Jajamensan! På fredag är det ju midsommar och just nu ser det ut som att vi beger oss ut till Värmdö med ett glatt gäng! Ska bli skoj.
Innan dess är jag dock ledig torsdag. Kalas skönt! Som synd är såg det ut som att det ska regna då, sa dom på nyheterna igår iallafall. Självklart! Varför inte liksom?! Vem vill ändå sitta ute i solen, kanske under ett parasoll och bara njuta? Nää, bättre att sitta inne och häcka och halvt frysa ihjäl! :P Men jag är int´ bitter!

Idag, tisdag, blir det hemåt när jag slutar vid 16 och förhoppningsvis är det uppehåll när man kommer hem. Då ska vi fortsätta med byggandet av staketet runt tomten. Kommer bli så skönt när det är klart!! Mycket jobb helt klart, 46m staket ska byggas.. inga färdiga partier här inte! :)

Om en timme är det lunch också. Har med mig lite tacorester från igår, det får duga. Kanske lyxar till med en glass i em istället! :)

Hej hopp!

2 reaktion på “reflektion…

 1. Hey babe!
  Så det är till Värmdö vi ska alltså *s* Visste inte alls att Stavsnäs låg där :oP Geografidrottningen nr 1 *flin*

  Trist med att ingen är den du tror =/ Känns sådär..

  Jamen du, vi trotsar regnet och får en jäkligt bra torsdag! Eller hur ;o)

  Kramen!

 2. Hallå fröken, försökte ringa er båda nyss här ifrån bortaistan, jag vet att ni inte svarar på hemligt nummer, men jag tänkte att det kunde va värt ett försök iaf, jag kan ju inte ringa från nåt annat härifrån…
  Hoppas iaf. allt är bra med er där hemma! Snart dags för mig att komma hem på ledighet, så vi hörs snart igen iaf!

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *