Inget BR och ingen Amarok :(

Ja, helgen blev inte riktigt vad jag trodde den skulle bli, men helt ok ändå!
Kom inte iväg till Bugrun som sagt, å Amaroken skulle ut till en kund lite fort… Så ja… där satt jag.

Var iallafall trevligt hos mamsen i lördags, å träffa släkten. Varmt som tusan och riktigt najs mat bjöds det på. Kanon!
Söndagen tog jag det riktigt lugnt på, åkte en sväng till Hellen och fikade med henne och snackade lite skit.
Roliga nyheter helt klart :)

Måndagen kom å gick, men tyckte nog att jag å Jugge var flitiga! Upp vid 10 och iväg till tippen med massa kartonger.
Sen iväg och runt på diverse affärer, köpte blomjord, blommor, ett träd och åkte sen hem å planterade. Blev jättemysigt :) Hoppas nu bara att blommorna och trädet överlever trots att det bor hos mig! :)
Mamma – tror du får assistera mig i det här ;)

Eftermiddagen fick jag spendera själv, för Jugge åkte å jobbade vid 15. Jag drog då till Åsa å Jennifer och satt med dom några timmar – alltid lika trevligt. Samt att Loppan fick busa av sig med Sigge och Betzy! :)

4 dagars arbetsvecka, en fröjd! Ser fram emot kommande 2 veckorna, helt klart. Spännande till midsommar också. Vad kommer att hända? ;)

Nu ska jag kila vidare mot nästa upptåg.
Tjingeling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *