Juni, sol & värme!

Hej igen,
Ännu en månad har passerat sen jag skrev sist och ni kan inte ens ana hur mycket som har hänt!
Just nu väljer jag dock att inte säga nåt om vissa saker och andra saker tänkte jag nog berätta om.
Men vart ska man börja?

Kan ju nämna Elmia, som kom å gick. Rolig upplevelse men alldeles för stressigt för att ta sig dit. Strul som vanligt med golfen, men jaja… vi kom ju dit – sent, men vi kom dit! :) Själva helgen i sig var rätt seg faktiskt. Måste erkänna att det är bra mycket roligare att stå med en klubb eller liknande. Men fick positiv feedback på bilen och jag är nöjd! :)
Hotellet vi bodde på var heeelt ok och skoj också att Oscar ställde ut sin Saab där, då hade man lite sällis!

Annars då? Jora, full fart I tell you.
Jag har ju bytt jobb och jobbar numera i Enköping på Enköpings Bilkompani. Skitskoj och jättekul att få lära sig massa nya saker. Men inte för intet som jag saknar folket i Bromma… Men så är det väl alltid? Har pratat lite med Christian också som är platschef i Bromma, det låter lovande ;)

Lite drygt är det att åka 9,5 mil enkel resa, men restiden i sig är inte längre än vad jag hade till Bromma pga köerna. Å dom är jag jätteglad över att jag slipper! Tjohoo!! :)
Ny bil fick jag också i tjänsten. Ett stycke Golf BMT, drar väldigt lite diesel, så det är perfekt! Tackar tackar :)

Äh, skit i det gamla, nu kör vi det nya! ;)
Idag är det fredag och Jugge jobbar helg. Dvs 19-07, så har jag tur hinnar jag precis hem å säga hejdå innan han åker till jobbet!
Men jag e inte ledsen idag. För Dessie kommer över sen å då ska vi äta lite god mat, som vi först får åka å handla, sen blir det movietajm med efterrätt och massa prat kan jag tro :) Jätteskoj!! :)
Imorgon är det lördag å stackars Jugge får inte sova mycket, för vid 14,30 så ska vi samlas i Berga och köra årets första kul-tur!!! :D
Ska bli så jäkla skoj å jag ska ratta R32an med Bo Lundvang i sätet! :) Han ska nämligen göra ett reportage för Gatbilar.se om vår kul-tur!
Ska även göra en annan kul sak, men det kan jag inte skriva om nu ifall han läser ;) Återkommer om det!
Å på söndag kör vi kul-tur nr2. Ska också bli väldigt roligt :D
Kul-turen är väldigt uppskattat sen tidigare, å jag hoppas att den blir det nu med! Å stort tack till Hellen som hastigt å lustigt blev indragen i detta å hjälper till! GULD! <3

Måndag, då är det röd dag, å vi funderar på om man ska åka till Eskilstuna å köra lagligt streetrace. Vore skoj å få en tid på bilen :) Men vi får se.

Nu ska jag jobba lite, vi höres & ha en underbar sommarhelg!

Ps. idag ska jag ta hem nya passaten och provköra den över helgen, återkommer med recensioner! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *